Ons bureau

Bakker Bodemonderzoek BV is een klein, landelijk opererend adviesbureau dat zich bezighoudt met milieukundig onderzoek.

Bakker Bodemonderzoek BV streeft ernaar zichzelf als kennisintensief, allround milieuadviesbureau in de markt te zetten. Bakker Bodemonderzoek BV ziet het als een doel op zich om bodemverontreinigingsproblemen helder, praktisch en ‘no-nonsense’ te benaderen.

Jong én ervaren

Bakker Bodemonderzoek BV is jong én ervaren. Ons bedrijf komt namelijk voort uit ‘Ingenieursbureau Bakker-Straathof’ dat al vanaf 1991 actief is op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, ballastonderzoek en bodemsaneringen.

In 2009 is de milieutak van aannemersbedrijf Bakker-Straathof bv afgesplitst en verdergegaan als zelfstandig bureau: Bakker Bodemonderzoek BV.

Multidisciplinair

Bakker Bodemonderzoek BV is multi-disciplinair (zie Soorten onderzoek). Bij nieuwbouwplannen kunnen wij zowel het verkennend bodemonderzoek als de partijkeuring verrichten. Bij werkzaamheden aan een spoorwegovergang doen wij het ballastonderzoek maar ook asfalt-, grond- en verdichtingsonderzoek. Deze combi-mogelijkheden ontzorgen de klant en bieden zowel plannings- als kostenvoordelen.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Dat uit zich niet alleen in de certificaten die u onder het kopje Certificering ziet. Wij zien het begrip ‘kwaliteit’ veel breder: duidelijke offertes, uitmuntend veldwerk, afspraak-is-afspraak, korte doorlooptijden, betrouwbare analyses, heldere onderzoeksrapporten enzovoort.

Referenties

Sinds jaar en dag mogen wij ingenieursbureaus, bouwbedrijven, makelaars, architecten, OV-bedrijven, loonbedrijven, projectontwikkelaars en spooraannemers tot onze klantenkring rekenen. Wij werken ook (en graag!) voor particulieren.

Contact

Bakker Bodemonderzoek
Edisonstraat 6
7903AN Hoogeveen

Postbus 35
7900 AC Hoogeveen

  0251 - 237596
  info@bakkerbodemonderzoek.nl